Qui som Vilardebò Social Telecom?

Vilardebò Social Telecom és una empresa operadora de telecomunicacions que ofereix serveis de connexió a Internet, telefonia mòbil i fixa, Vilardebò TV, satel·lit, càmeres de seguretat, videoporters, antenes TDT i àudio/vídeo des de 2011.

Cobrim les necessitats de telecomunicacions tant del mercat residencial com de negoci; prestem serveis innovadors, fiables, eficaços i amb el segell de professionalitat que ens caracteritza i al millor preu del mercat. 

Vilardebó social Telecom neix a La Garriga amb la convicció del seu fundador Marçal Vilardebó Miró que les telecomunicacions són un dret de les persones i han de ser fetes per les persones. 
Per això, amb la filosofia de l'empresa, també donem feina a col.lectius d'exclusió social,  tenint una actuació de proximitat, donant principalment serveis d’accés a internet a preus els mes baixos possibles al Vallès on les operadores multinacionals i grans no ofereixen servei arribant a les poblacions de la mateixa així com als disseminats.
Per axó s’ha instal·lat una xarxa propia d'enviament i repetició de senyal que cobreix les poblacións i la gran majoria de disseminats de les poblacions del Vallès Oriental.
Un servei fet personalment a la mida dels usuaris on poden gaudir dels preus mes baixos del mercat, sense permanències ni clàusules abusives de penalitzacions etc, evitant incidéncies donant un servei ràpid i acurat, que en cas de donar-se  trobar la solució més ràpida i sobretot personal.
Assenyalar l'important compromís que té Vilardebò Social Telecom en diferentes persones que per diverses circumstàncies no poden fers-se càrrec del servei d’internet, per axó i sempre d’acord amb diferentes entitats: Càrites, casals d’avis, agents socials locals... i s’ofereix servei gratuït a diverses famílies i col·lectius.

 

(((Vilardebò Social Telecom)))

Solucionem tots els teus dubtes


Estem per solucionar tots els teus dubtes. La nostra finalitat és trobar solucions a tot allò que va lligat a les Telecomunicacions. Portem internet on no hi arriba ningú.